Κοδράτου 12 – 14, Γκάζι – Μεταξουργείο – Βοτανικός (Αθήνα)

Επενδύοντας στην αγορά ακινήτων στην Ελλάδα του 2021

Η Ελλάδα είναι  μια χώρα με αξεπέραστη ομορφιά. Οι χρυσές αμμουδιές και οι τιρκουάζ θάλασσες έχουν ως αποτέλεσμα την αυξημένη ζήτηση επενδυτών για αγορά και κατασκευή ακινήτων που βρίσκονται κοντά στα δημοφιλή σημεία διακοπών.

Η επένδυση σε ακίνητα στην Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο κερδοφόρους τύπους επενδύσεων.

 

Που να επενδύσετε

 

  1. Hotel Business

Οι επενδύσεις στο κλάδο της φιλοξενίας είναι ένα υποδειγματικό παράδειγμα για καλή επένδυση στην Ελλάδα. Η αύξηση της κερδοφορίας των ακίνητων περιουσιών των θέρετρων είναι εγγυημένη στην Ελλάδα για πολλά χρόνια, ενώ η δυναμική των τιμών επιτρέπει να απολαμβάνουν σημαντικά οφέλη από το ακίνητο, ακόμη και μέσα σε ένα χρόνο μετά την αγορά. Ωστόσο, η επαναπώληση δεν είναι η πιο κερδοφόρα επενδυτική επιλογή.

 

 

 

  1. Μια έτοιμη επιχείρηση

Ένα κερδοφόρο επενδυτικό έργο είναι η αγορά έτοιμων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Η επιτυχία αυτού του είδους επενδύσεων εξασφαλίζεται από μια ευρεία ποικιλία πρόσθετων υπηρεσιών, όπως η νομική συνδρομή, η οποία σχετίζεται με την εγγραφή, την εκκαθάριση νομικών προσώπων, τις υπηρεσίες παροχής συμβούλων, τους ελέγχους, την αξιολόγηση επιχειρήσεων και τις υπηρεσίες μεσιτείας.

 

 

  1. Εμπορικά και οικιστικά ακίνητα

Μια από τις πιο κερδοφόρες επενδύσεις στην Ελλάδα είναι η αγορά εμπορικών καταστημάτων και ακινήτων κατοικίας με σκοπό την περαιτέρω πώληση ή μίσθωση. Η Downtown Properties διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ακινήτων, που κυμαίνονται από τα νέα κτίρια έως χώρους που απαιτούν πλήρη ανακαίνιση ή ανακατασκευή.